De reisverzekering van ING in België

Op vakantie naar het buitenland brengt altijd prachtige momenten met zich mee. Mooie wandelingen in het bos, prachtige uitzichten in het hotel en nog honderden andere mooie momenten. Maar wanneer het misgaat is het erg vervelend. Je moet dan veel kosten maken om bijvoorbeeld gestolen bagage te vervangen of medische rekeningen te dekken. Dit is gelukkig eenvoudig te voorkomen met een reisverzekering van ING.

Wat biedt een reisverzekering van ING

ING is al jaren een bekende bank die allerlei financiële producten biedt, waaronder een goede reisverzekering. Tijdens de reis wil jij er zeker van zijn dat niets in de weg staat om te zorgen dat jij optimaal van jouw vrije tijd kunt genieten. Word jij tijdens de vakantie ziek en moet jij naar een dokter dan kost dit vaak veel geld. Daarbij komen nog medische kosten in de vorm van medicijnen of een extra gezondheidscheck. Het is zonde om hier al het vakantiegeld aan uit te geven. Daarom zorgt de reisverzekering van ING ervoor dat jij deze rekeningen gewoon door de bank kan laten dekken.

Voordelen van de reisverzekering van ING

Tijdens de vakantie kan een ziekte ervoor zorgen dat jij in het ziekenhuis belandt. Op dat moment is het prettig dat jij hier ‘s nachts kunt blijven en ook familie op bezoek krijgt. ING biedt in deze situatie allerlei dekkingen: het verblijf in het ziekenhuis wordt gedekt en ook de ritten van familieleden tussen de vakantiebestemming en het ziekenhuis vallen binnen deze dekking.

Zo kun jij met een gerust hart in het ziekenhuis verblijven zonder zorgen te hebben over de hoge kosten die het verblijf met zich meebrengt. ING maakt het mogelijk om een stressloze vakantie te hebben; ook als het misgaat.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.