De voordelen van een reisverzekering van CM

CM is een van de grootste verzekeraars van België en biedt een goede reisverzekering voor klanten die zowel korte als lange tijd op vakantie gaan. Vrijwel alle standaardzaken die bij de reisverzekering als voorwaarden zijn opgenomen worden ook door CM opgenomen:
Dekking bij verloren of gestolen bagage
Dekking bij medische kosten of een ziekenhuisbezoek
Dekking bij ambulanceritten

De voorwaarden van CM

Om gebruik te kunnen maken van deze reisverzekering moet je lid zijn van CM wanneer jij op reis gaat. Daarbij mag het ook geen zakelijke reis betreffen; de reis moet van recreatieve aard zijn. Dit houdt in dat het echt een vakantie moet zijn, zoals een wintersport, strandvakantie of fietsvakantie. Wanneer het een business-trip betreft valt de reis niet onder de dekking van CM.

De meeste reisverzekeraars hanteren een eigen risico bij deze verzekering, zo ook CM. Dit houdt in dat jij samen met CM afspreekt tot welk bedrag jij het zelf dekt: 50 euro, 100 euro, 250 euro of meer. Hoe hoger het eigen risico hoe lager de maandelijkse verzekeringspremie; het levert dus veel voordeel op om deze hoog te houden. Daartegenover staat dat, wanneer jij een bedrag gedekt wilt hebben, jij het eerste deel zelf moet dekken onder de noemer ‘Eigen risico’.

Reisverzekering van CM afsluiten

De verzekering moet voordat jij op vakantie gaat worden afgesloten. Het is dus niet mogelijk om deze tijdens of na de vakantie af te sluiten. Regel ruimschoots voor de vertrekdatum een verzekering, zo voorkom jij dat alles op het laatste moment geregeld moet worden. Geef aan wanneer en hoe lang jij op vakantie gaat en of jij eventuele extra dekkingen wilt. Zo is het nodig om extra dekking af te nemen wanneer jij op wintersport gaat, hierbij loopt CM een hoger risico dat zij schade moeten dekken (wintersport brengt een hogere kans op ziekenhuisbezoeken) en hiertegenover staat dat de verzekerde(n) meer premie moeten betalen.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.