Een goedkope reisverzekering vinden in 1-2-3!

admin      0

Een goedkope reisverzekering vinden in 1-2-3!

Hoera, tijd om weer op vakantie te gaan. Heerlijk ontspannen twee weken op het starnd liggen aan de Cosat Brava; parasolletje boven je hoofd, cocktail in je hand en een goed boek op schoot. Of je bent wellicht zunne actieve die het liefst wekenlang met de rugzak door de Nepalese Himalaya ’s trekt, strijdend tegen de kou, het hoogteverschil, de vermoeidheid – maar tegelijkertijd ook genietend van de prachtige natuur, de machtige bergen, de zweefbruggen, de kolkende rivieren en hartverwarmende plaatselijke bevolking. Waar je ook heengaat, zorg dat je je geen zorgen moet maken als er iets gebeurt. We hopen natuurlijk dat alles volgens plan gaat, maar soms kan er wat missgaan. Het is aan jezelf om zo goed mogelijk voorbereid en beschermd aan je vakantie te beginnen. En dat doe je met een reisverzekering, heel simpel.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Als je een reisverzekering afsluit, moet je op een aantal dingen letten: de premie, de dekking, het eigen risico en het maximale uitbetaalbedrag. Je bent uiteraard uit op de goedkoopste reisverzekering, maar let wel op dat je dekking hebt die voldoende afgestemd is op jouw soort vakantie. Als je twee weken op het strand gaat relaxen, loopt je minder gevaar – wel goed insmeren hoor – dan een trek naar Everest Base Camp. Een reisverzekering laat jou onderdelen toevoegen om de dekking rond te krijgen. Stel dat je inderdaad die trek gaat doen, dan is het belangrijk dat je tot 6000 meter hoogte verzekerd bent. Als je acute hoogteziekte ontwikkelt, moet je uit de bergen ‘gehelikopterd’ kunnen worden – en daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Met een reisverzekering heb je deze zorgen niet.

Een goedkope reisverzekering kan je vinden door de reisverzekeraars met elkaar te vergelijken. Omdat zoveel mensen een reisverzekering afsluiten, zijn er ook heel veel aanbieders op de markt. Dit zorgt voor concurrentie, wat weer een voordeel is voor jouw portemonnee. De uitdrukking ‘goedkope reisverzekering’ is op tweeërlei manieren op te vatten: een laaggeprijsde verzekering of een laaggeprijsde verzekering voor wat het aanbiedt – om dit laatste gaat het vooral. We hebben gedaan is de verzekeraars met de beste én scherpste tarieven op een rij gezet. Door op de link te klikken, kan je een aantal namen vinden in de tabel. Op de website van de aanbieders kan je met een rekentool heel eenvoudig berekenen wat je premie is. Je stelt de verzekering zelf samen, dus je voegt die onderdelen toe die voor jou relevant zijn.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Een goedkope reisverzekering afsluiten is een fluitje van een cent, maar je moet er wel wat tijd in steken. Je kan het in 3 stappen doen: stel je je verzekering samen, vergelijk je de aanbieders en sluit je je reisverzekering online af. je een goedkope reisverzekering tot 5 minuten voordat je vertrekt nog afsluiten of een onderdeel toevoegen. Een tip: voor verre of dure reizen is een annulering een zeer nuttig onderdeel, maar zorg dat die binnen 14 dagen nadat je reis hebt geboekt ook afgesloten is. Eens dit alles in orde is, staat niets je meer in de weg om te genieten van je vakantie. All aboard!

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.