Reisverzekering bij VAB: Reisbijstandsverzekering van het hoogste niveau

Reisverzekering bij VAB: Reisbijstandsverzekering van het hoogste niveau

VAB biedt op het gebied van reisverzekeringen de meeste opties van alle verzekeraars in België. De verzekeraar is gespecialiseerd in het opstellen van op maat-pakketten voor allerlei verschillende situaties. Van vliegvakanties tot autovakanties: bij VAB is de reisverzekering van het hoogste niveau.

De reisverzekeringpakketten van VAB

VAB hanteert de volgende pakketten voor reisverzekeringen:

Reisbijstand

Bij dit pakket kunnen klanten niet alleen rekenen op de beste dekking tijdens reizen naar bestemmingen in Europa maar ook in de rest van de wereld. Dit pakket is verkrijgbaar voor individuen maar kan ook voor het gehele gezin of voor een gehele groep worden afgesloten. Bij de reisbijstand kunnen klanten rekenen op dekking van medische kosten bij ziekenhuisbezoeken en op dekking van verloren bagage of diefstal van eigendommen tijdens de vakantie.

Bijstandspakket

Ga jij alleen of met het gezin met de auto op vakantie in Europa? Dan biedt het bijstandspakket een uitstekende dekking voor een of meerdere personen. Hierbij krijgen klanten wereldwijde dekking tijdens vakanties en kunnen zij tijdens autovakanties in Europa rekenen op de beste pechhulp. Bij dit pakket worden medische kosten en bagagekosten gedekt. Het is af te sluiten voor een enkel persoon of het hele gezin.

Vakantiepakket

Op vakantie met de boot, het vliegtuig of een bus? Dan is het vooraf prettig om te weten dat, wanneer jij de vakantie toch wilt annuleren, jij erop kunt rekenen dat jij het geld terugkrijgt. Met het vakantiepakket kunnen individuen en gezinnen zich indekken voor het annuleren van een vakantie. Hierbij kunnen klanten rekenen op wereldwijde dekking met de reisbijstandsverzekering en zonder kosten annuleren met de annuleringsverzekering.

Multipakket

Voor individuen en gezinnen die zeker willen zijn dat niets hun vakantie in de weg staat is het Multipakket het meest geschikt. Het biedt de volgende dekkingen:
Wereldwijd dekking bij medische kosten
Een uitstekende verzekering bij annulering van de vakantie
Autoverzekering in heel Europa voor 1 voertuig
Dekking bij bagage die kwijtraakt of wordt gestolen

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.