Reisverzekering voor een autovakantie

Gaan jullie binnenkort met het gezin op vakantie met de auto? Een reisverzekering is op dat moment een van de belangrijkste elementen die jij vooraf aan de vakantie moet regelen. Er zijn talloze opties wanneer jullie met de auto op vakantie gaan, het is vaak nodig om meerdere verzekeringen hiervoor af te sluiten: de reisbijstand en een autoverzekering met dekking in het buitenland.

Voordelen van een reisbijstand-reisverzekering

Een reis kan op verschillende manieren onderbroken worden: iemand wordt ziek of de auto raakt betrokken bij een ongeval. In deze situaties is het belangrijk dat mensen snel in het ziekenhuis zijn en er geen verdere nadelige gevolgen voorkomen. De reisbijstand helpt de kosten voor het ziekenhuisbezoek te dekken. De verzekeraar betaalt de rekeningen voor het ziekenhuisverblijf. Zelfs wanneer jij meerdere nachten moet blijven worden de rekeningen hiervoor gedekt.

Maar deze bijstand geldt niet als reisverzekering voor de auto. Hiervoor moet jij bij de autoverzekering een extra dekking afsluiten.

Voordelen van een autoverzekering met buitenlanddekking

Wanneer jij naar het buitenland gaat met de eigen auto dan moet er een extra pakket bij de huidige autoverzekering worden afgesloten. Jij doet dit bij jouw huidige autoverzekeraar. De meeste verzekeraars hebben bij het normale pakket ook een pakket met ‘pechhulp in het buitenland’. Dit houdt in dat jij hulp krijgt wanneer de auto stil komt te staan of betrokken raakt bij een ongeval.

Sluit voor de auto altijd een verzekering af
Niets is zo vervelend dan tijdens een prettige vakantie gestoord te worden door een vervelende situatie. Vakanties zijn om volledig te genieten. Voorkom daarom dat er iets kan gebeuren door zowel voor alle passagiers als voor de auto een verzekering voor het buitenland af te sluiten. Dit voorkomt veel stress en helpt de vakantie een stuk leuker te maken.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.