Je annuleringsverzekering vergelijken met andere aanbieders? Dat kan!

admin      0

Je annuleringsverzekering vergelijken met andere aanbieders? Dat kan!

In de maanden net na de Kerst begin je al te dromen over zonovergoten stranden, een mojito naast je in het zand en de zacht kabbelende golven over je voeten. Januari is de maand waar de meeste mensen gaan researchen wat een mooie zomerbestemming zou kunnen zijn. Sommigen reserveren hun reis via een reisorganisatie, anderen doen alles zelf via het internet. Hoe dan ook: er wordt geld uitgegeven aan vakantieboekingen, al heel vroeg in het nieuwe jaar. Probleem: het duurt nog maanden voordat je weg kan. En in die maanden kan er van alles gebeuren waardoor jij je vakantie in rook ziet opgaan, of er gebeurt een voorval op de plaats van bestemming. Jammer van het geld dat je al hebt gespendeerd want dat is weg. Of kan het anders?

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Er zijn nog altijd flink wat mensen die veel geld besteden aan het boeken van reizen, maar zich niet indekken tegen allerlei mogelijke voorvallen die kunnen plaatsvinden. Het annuleren van een vakantie kan een flinke streep doorheen je jaarlijkse vakantiebudget betekenen. Je hebt zo hard gewerkt om die vakantie te kunnen betalen. Het zou eeuwig zonde zijn dat je je geld ineens kwijt bent omdat je bijvoorbeeld je baan verliest, een herexamen hebt of een medisch probleem ontwikkelt. Wellicht denk je dat een verzekering honderden euro’s zal kosten maar dat is niet zo. Er zijn zoveel reisverzekeraars op de markt, dat je meer dan genoeg keuze hebt en de meest voordelige kan vinden. Door je annuleringsverzekering te vergelijken met andere aanbieders ga je kleine en (soms heel) grote verschillen ontdekken.

De ene verzekering kan net een fractie duurder zijn dan de andere, maar geeft een dekking die veel completer is. Let ook op de verschillen in het eigen risico: als je een claim indient, kan de één 50 euro eigen risico berekenen en de ander wel 70 euro. Nu is 20 euro verschil wellicht niet het einde van de wereld, maar bedenk dat je voor ieder onderdeel een aparte claim moet indienen. Dit betekent een medische claim, een bagageclaim, een vliegkostenclaim, een accommodatieclaim en ga zo maar door. Een verschil van 20 euro per claim kan dan behoorlijk oplopen. Door je annuleringsverzekering te vergelijken krijg je een goed overzicht wat die verschillen betekenen. Ook de vergoedingen en wat gedekt is kunnen nogal verschillen. Besteed wat tijd aan het lezen van de voorwaarden en laat je niet in de luren leggen.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Wellicht maak je je geen zorgen over jezelf, maar met een partner en kinderen is het toch heel fijn als je alles op orde hebt. Zelfs al ben je op de plaats van bestemming, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan je hele vakantie op zijn kop zetten. Is het dan geen rustgevend idee dat je je op je verzekeraar kan verlaten om je gezin weer veilig naar huis te laten keren en ook nog eens vergoeding kan ontvangen voor gemiste vakantiedagen? Niet langer wachten en gelijk checken. Zo kan je tenminste zonder zorgen op twee oren slapen. Fijne reis!

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.