Je doorlopende reisverzekering vergelijken? Optimaliseer je dekking!

admin      0

Je doorlopende reisverzekering vergelijken? Optimaliseer je dekking!

Heerlijk om weer op vakantie te mogen. De meeste mensen beginnen al in januari met plannen en dromen…een soort voorpret, lang voordat het zover is. Iedereen weet ondertussen wel dat het slim is om een reisverzekering af te sluiten voor een vakantie. Maar wist je dat het soms veel voordeliger is om een doorlopende reisverzekering te nemen die je voor alle uitstapjes behoedt? De verzekering loopt over het ganse jaar en je moet niet meer nadenken, iedere keer als je een weekendje weg wil.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

De keus tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering hangt af van hoe je gezin is samengesteld en hoe vaak je op vakantie gaat. Meestal geldt dat een gezin van vier personen dat drie keer per jaar of langer op vakantie gaat, goedkoper uit is met een doorlopende reisverzekering. Ben je alleenstaand, dan ligt het keerpunt bij vier weken. Het grootste voordeel (naast het feit dat je gecoverd bent) is dat je geen omkijken meer hebt naar het welzijn en eventuele voorvallen betreffende je familie.

Omdat er heel veel verzekeraars op de markt zijn, is je doorlopende reisverzekering vergelijken een verstandige zet. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten, omdat de voorwaarden van de aanbieders sterk kunnen verschillen. Het allerbelangrijkste is je dekking; ben je voldoende gedekt, afhankelijk van waar je naar toe gaat? Als je naar de Verenigde Staten afreist, is het cruciaal dat je een goede medische cover hebt om te zorgen dat je geholpen wordt al dat nodig is. Iedereen heeft de verhalen wel gehoord: toeristen die geen medische verzorging kregen omdat ze niet verzekerd waren. Je wil er niet aan denken dat zoiets je kind zal overkomen, dat zou wel heel onverantwoordelijk zijn.

Het tweede punt is je eigen risico: hoeveel moet je zelf betalen als je een claim indient? En als derde: tot hoe hoog ben ik gedekt of wat wordt er precies uitbetaald? Ook daar kunnen nogal wat verschillen zijn. Daarom moet je je doorlopende verzekeringen vergelijken om een goede keuze te maken, zeker als we het over een jaarlijkse dekking hebben. We hebben een lijst gemaakt van de meest populaire reisverzekeraars. Door op de naam van een aanbieder te klikken, kom je op de website. Daar vind je een simulator waarmee je kan berekenen wat je reisverzekering gaat kosten. Je kan zelf onderdelen toevoegen die voor jouw vakantie relevant zijn.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Stel je gaat een autovakantie maken in Finland. Je bagage gaat uiteraard mee op de achterbank of in de koffer, en om er te komen gaan jij en je partner vliegen. In dit geval wil je naast je gebruikelijke persoonlijke dekking ook graag je bagage gecoverd hebben. Door een aantal keren een simulatie te herhalen op verschillende websites, kan je je doorlopende reisverzekering vergelijken met andere aanbieders. Op die manier ben je altijd gedekt tegen een premie waar jij blij mee bent. Iedere keer weer. Zo wordt reizen zorgenvrij en ontspannend; precies waar het ook voor bedoeld is. Kijk hier alvast of je wat kan vinden.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.