Moeiteloos je zakelijke reisverzekering aanvragen aan het beste tarief!

admin      0

Moeiteloos je zakelijke reisverzekering aanvragen aan het beste tarief!

Als je op zakenreis gaat of voor je werk langer in het buitenland verblijft, sluit je best een zakenreisverzekering af. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen die voor hun werk naar het buitenland moeten, niet voldoende gedekt zijn. Een zakelijke reisverzekering verschilt van een gewone reisverzekering, bijvoorbeeld omdat je beter gedekt bent voor risicovolle bedrijfshandelingen en technologische apparatuur, zoals je laptop, smartphone en mp4. Maar er zijn nog meer aanpassingen die gelden voor een zakenreisverzekering.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Je kan de zakenreisverzekering per module afstemmen; bagage, medische kosten, uitkering bij een ongeval, SOS-kosten, dekking binnen België, een golfverzekering, enz. Voor bepaalde bedrijfshandelingen kan het zijn dat je voor extra dekking moet betalen. Administratieve, commerciële en toezichthoudende werkzaamheden zijn standaard meeverzekerd, maar als je in Venezuela een op hol geslagen olieboortoren moet bedwingen, is een toeslag van toepassing. Met een zakenverzekering ben je voor 180 dagen aaneengesloten verzekerd; voor de meeste reisverzekeringen is dit slechts 60 dagen. De meeste zakenreisverzekeringen dekken ook een meereizende assistent(e) en de zakelijke vervanger van de verzekerde in geval van bv. ziekte of uitval.

Zeer belangrijk is dat je een veel hogere dekking ontvangt voor je fotoapparatuur, computerapparatuur en andere bagage. Daarnaast kan je bij sommige zakenverzekeraars je privéreizen standaard of aanvullend meeverzekeren, en ook vaak inclusief partner en kinderen (voor hen moet dan wel een toeslag betaald worden). Annulering en rechtsbijstand voor verkeer en reizen worden kunnen standaard meegenomen worden in de dekking, maar dit is niet bij iedere verzekeraar het geval. Interessant is dat sommige verzekeraars de zakenreizigers als collectief kunnen verzekeren; dit verlaagt in de poliskosten.

Als je veel op reis moet, kan je de verzekering doorlopend afsluiten. Op die manier ben je altijd ruim gedekt en kunnen de financiële gevolgen van een schade snel geregeld worden. Het is belangrijk om je zakelijke reisverzekering te vergelijken. Het is ondertussen el duidelijk dat niet iedere verzekeraar bepaalde onderdelen standaard opneemt in de polis. Omdat het helemaal van jouw situatie afhangt, is het slim om de zakenreisverzekeringen naast elkaar te leggen. Zo kan je snel vaststellen welke verzekering het meest relevant is voor jou, en de verzekeraar met het scherpste tarief kiezen. De premies kunnen vele procenten verschillen, dus steek hier wat tijd in.

Als je al een doorlopende reisverzekering hebt, dan kan je bij sommige aanbieders een zakereisverzekering toevoegen. Lees wel goed de voorwaarden door om zeker te zijn dat je voldoende gedekt bent. Een zakelijke reisverzekering is moeiteloos online af te sluiten aan het beste tarief, afhankelijk van jouw situatie. Wij hebben de verzekeringen op rij gezet voor jou; door op een naam te klikken, kan je op de betreffende website je premie uitrekenen. Doe dit met diverse aanbieders en kies je favoriete zakenreisverzekeraar.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Goed gedekt in het buitenland werken breng rust in je hoofd. Een goede dekking met prompte verzorging ook belangrijk voor je naasten. Je wil niet dat zij zich zorgen moeten maken om jou, en dat doe je door jezelf goed te beschermen. Klik op onze link en ontdek de beste tarieven.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.