Opgelet: vergelijk hier je reisverzekering en bespaar!

admin      0

Opgelet: vergelijk hier je reisverzekering en bespaar!

We kijken er maandenlang naar uit: de zomervakantie. De tijd dat de kinderen vrij zijn en mensen verlof nemen om een weekje/weekendje/dagje Brussel, Knokke of Brugge te doen. Wellicht ga je alleen, met vrienden of je gezin een vakantie in het buitenland doorbrengen. De Griekse eilanden zijn populair, net als Malta, Spanje en Portugal. Omdat dit EU-landen zijn, denken veel vakantiegangers dat het niet nodig is om een reisverzekering af te sluiten. De EU heeft immers onderling afspraken gemaakt over medische hulp? Waarom zou je dan extra gaan betalen? Omdat er nog wel meer mis kan gaan tijdens een vakantie, en dan ben je maar beter gedekt. Hier vergelijk je je reisverzekering.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Bedenk dat het sowieso niet zeker is dat je gratis medische hulp ontvangt; EU-landen mogen een tarief aanrekenen voor medische behandelingen, weliswaar een verlaagd tarief, maar toch… Een reisverzekering is zoveel meer dan alleen medische hulp tijdens een noodsituatie. Met een reisverzekering ben je voor een veel hoger bedrag (vaak rond de één miljoen euro) verzekerd voor welke medische behandeling of onderzoek dan ook. Daarnaast heb je recht op repatriëring, zoek- en reddingsacties, bagagebescherming en wat al niet meer. Als je buiten de EU op vakantie gaat, is het een noodzaak om een reisverzekering af te sluiten. In Amerika of Azië gelden EU-afspraken niet, en kunnen voorvallen een duur grapje worden – een bezoekje aan de eerste hulp in Miami kan je zomaar 53.000 euro (!) kosten. Je kan je reisverzekering tegenwoordig grotendeels zelf samenstellen. Dit betekent dat je die modulen kan toevoegen die relevant zijn voor type vakantie.

Vergelijk je reisverzekering om de beste eruit te halen, helemaal op maat gemaakt. Ga je een gevaarlijke sport beoefenen, voeg dan de module ‘gevaarlijke sporten’ toe. Ga je skiën, dan is het belangrijk de module ‘skivakantie’ toe te voegen. Er zijn talloze andere onderdelen die van toepassing kunnen zijn. Met zoveel verschillende aanbieders op de markt heb je meer dan voldoende keuze. Daarom moet je wat werk verrichten om de gunstigste verzekering te vinden. Het is het extra werk waard, want het kan je zomaar tientallen euro’s in premie schelen. Alles wat je in je je zak kan steken is extra budget voor je vakantie, dus ga aan de slag door alvast op onze pagina met aanbieders te kijken.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Vergelijk je reisverzekering door op de naam van een aanbieder te klikken. Op de website kan je de voorwaarden doorlezen en heel eenvoudig je premie berekenen. Doe dit met diverse aanbieders om een goed beeld te krijgen van wat er aangeboden wordt op de verzekeringsmarkt. Je wil allicht zo min mogelijk betalen, maar zorg dat je dekking voldoende is. De truuk is om de juiste balans te vinden tussen prijs, dekking, eigen risico en dekkingsgraad. Als je een paar euro meer moet betalen om een beduidend betere dekkingsgraad te garanderen, beknibbel daar dan niet op. Met je gezondheid mag je niet te laks omgaan, en al helemaal niet met die van je kinderen. Ga een zorgeloze vakantie tegemoet in de wetenschap dat jij en je gezin goed beschermd zijn. Dat is het toch zeker waard?

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.