Reisverzekeringen vergelijken? Geen probleem! Doe hier je voordeel!

admin      0

Reisverzekeringen vergelijken? Geen probleem! Doe hier je voordeel!

Als je zonder zorgen op vakantie wil is het vaak verstandig een reisverzekering af te sluiten. Binnen de Europese Unie en EER ben je gedekt voor spoedeisende hulp, omdat we bepaalde verdragen met deze landen hebben. Je kan alleen in een staatsziekenhuis behandeld worden, waar het niveau is zeker niet altijd wat je gewend bent. Zorg wel dat je je Europese zorgpas (EHIC) bij je hebt; die kan je bij je zorgverzekeraar aanvragen. Als je een weekje of weekendje relatief dicht in de buurt blijft, is een reisverzekering dus niet altijd nodig. Met een reisverzekering ben je echter veel completer gedekt, en tegen beduidend hogere plafonds.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Voor langere/duurdere vakanties of vakanties buiten de EU, is het belangrijk om voldoende beschermd te zijn. De premie moet niet duur te zijn – al voor anderhalve euro per dag heb je rust in je hoofd – en je verzekeraar zorgt voor de rekeningen en eventuele terugkeer naar België als je je vakantie niet kan afmaken. De reisverzekeringen vergelijken is heel slim als je een aanbieder moet kiezen. Er kunnen grote verschillen zijn wat dekking betreft. De één zal je tegen een veel hoger bedrag aan medische kosten dekken dan een ander. Ook het eigen risico kan sterk verschillen; bij sommigen is dit 0 euro, bij een ander 45 euro en weer een ander etaleert 100 euro.

Let bij reisververzekeringen vergelijken ook op de onderdelen. Vaak kan je je verzekering helemaal op maat samenstellen. Je voegt dan zelf onderdelen toe die voor jouw reis relevant zijn, zoals dekking voor onderwatersporten, skivakantie, annulering of autopech. Heb je een bepaald onderdeel niet nodig, dan kan je dit weglaten en zal je minder premie betalen. Een annuleringsverzekering is belangrijk als je verder weg gaat en meer kosten hebt; je ontvangt die (geheel of gedeeltelijk) terug als je plots niet weg kan (baanverlies, herexamen, een naaste overlijdt, enz.) of je reis moet onderbreken voor bovengenoemde redenen.

Het gaat er dus om de juiste balans te vinden tussen de premie, de dekking, het eigen risico en het dekkingsplafond. Als je die vier kolommen naast elkaar zet, wordt reisverzekeringen vergelijken een fluitje van een cent. Om je te helpen hebben we alvast een aantal aanbieders op rij gezet voor jou. Door op de naam van een aanbieder te klikken kom je op zijn website, waar je heel makkelijk je premie kan berekenen met een simulator. Lees altijd goed de voorwaarden door, ook de kleine lettertjes. Als je dit met diverse aanbieders doet, wordt al snel duidelijk wie de beste voorwaarden aanbiedt tegen de scherpste prijzen. Aan jou om je verzekering aan jouw maatstaven aan te passen.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Het is heus geen pretje om ziek te worden of een ongeval te krijgen in een vreemd land. Maar als het toch gebeurt, is het fijn dat je je geen zorgen moet maken over rekeningen, terugreis en benodigde verzorging. Reisverzekeringen vergelijken hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Zo kan je zonder zorgen op reis, in de wetenschap dat jij en je familie goed beschermd zijn. Goed gevoel, toch?

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.