Snel en eenvoudig de verzekering van je reis regelen? Geen probleem!

admin      0

Snel en eenvoudig de verzekering van je reis regelen? Geen probleem!

Ben jij ook zo iemand die graag over het web surft op zoek naar interessante vakantiebestemmingen? Want wie gaat er nou niet graag op reis? Nieuwe culturen ontdekken, andere voeding eten, de lokale wijnen uitproberen, andere talen om je heen en ga zo maar door. Je kan je vakantie helemaal naar smaak samenstellen. Wellicht lig je het liefst 2 weken lekker op het strand te bakken. Of je pakt liefst je oude vertrouwde rugzak om de bergen in te trekken. Ouders met kinderen huren vaak een appartementje dicht bij zee, maar wel in een typisch dorpje waar je s’ avonds zo leuk kan wandelen. Weer anderen gaan het liefst kamperen: grote familietent in de kofferbak, bootje aangehangen achter de auto en op richting Zwitserland, Oostenrijk of Italië. Wel met een verzekering voor je reis uiteraard.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Laten we even bij de familie met het bootje blijven. Zie je ze rijden, daar in Zwitserland? Je zou zeggen dat deze familie geen verzekering voor de reis nodig heeft. Als Belg en ingezetene van de EU heb je immers recht op medische behandeling, ook in Zwitserland. Dit klopt gedeeltelijk, maar er kan nog veel meer gebeuren. Ergens op een bergweggetje dat slingerend omhoog gaat, komt ons pap erachter dat hij op de verkeerde route zit. Als Belg heeft hij minder ervaring met het rijden in de bergen en hij besluit tot een 360 graden ommekeer. Tja, even vergeten dat er nog een bootje achter de auto hing, en dat was lastig draaien op zo’n smalle weg…waar ook tegenliggers langskwamen. Dus…Boem!

Lang verhaal kort: dit waargebeurde verhaal kostte de familie 5 vakantiedagen voordat de reis weer kon worden voortgezet. Omdat de ouders een reisverzekering hadden afgesloten, inclusief hulp bij vervoersproblemen, mocht de familie 5 dagen op kosten van de verzekering in zo’n leuk alpenchaletje doorbrengen, aan de rand van het Lac de Genève, alwaar ze ieder dag met hun bootje konden varen totdat de beschadigde auto weer gerepareerd was. Kijk, dit bedoelen we nou: dankzij de verzekering die voor de reis werd afgesloten, werd een slechte situatie omgetoverd in een goede ervaring.

In onze anekdote ging het om het onderdeel ‘vervoer’, maar je kan zelf je reisverzekering samenstellen en relevante onderdelen toevoegen of weglaten; skivakanties, onderwatersporten, gevaarlijke sporten, technische apparatuur…er is zeer veel mogelijk. Er zijn heel veel verzekeraars om de markt, en die verschillen behoorlijk. De goedkoopste verzekering van je reis vind je door de aanbieders te vergelijken. Ga alvast kijken op onze pagina met aanbieders; je kan op de websites van de aanbieders je premie berekenen en zien wie de scherpste tarieven hanteert. Let niet alleen op de premie, maar ook op de dekking, het uitbetaalpercentage en het eventuele eigen risico.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Zonder zorgen op vakantie is minstens net zo belangrijk als de vakantiebestemming zelf. Dit geldt vooral voor vakanties die langer of verder weg zijn en voorkomt veel kopzorgen. Lekker genieten met je vrienden of familie zonder je druk te maken over eventuele voorvallen is het ultieme vakantiegevoel.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.