Waarom een reisverzekering onontbeerlijk is voor jouw gezin!

admin      0

Waarom een reisverzekering onontbeerlijk is voor jouw gezin!

Het is weer zomervakantie en de kinderen zijn vrij! Al in januari hebben jullie overlegd waar de reis dit jaar naartoe zal gaan. Iedereen wil wat anders: de jongste wil het liefst de hele dag ijsjes eten en zandkastelen bouwen, de middelste wil zwemmen en insecten vangen, en je oudste wil alleen maar in de zon liggen en s’ avonds naar de plaatselijke disco. Als ouder probeer je het iedereen naar de zin te maken. En zelf heb je ook nog wat wensen, zoals mooie dorpje bezoeken en de natuur in. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren, maar één ding is zeker: zorg dat jullie goed beschermd is als er onverhoopt een kink in de vakantiekabel komt. Dit is waarom een reisverzekering geen overbodige luxe is, vooral niet als de kinderen meereizen.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Het gaat dus een gemixte vakantie worden, met wat avontuur, zee en strand en dagtripjes. Het is niet leuk om je te moeten voorstellen dat iemand in het gezin ziek wordt of letsel oploopt. Maar het zijn dingen die wel kunnen gebeuren. Een ongelukje zit in een klein hoekje, waar je ook bent. In België is dat snel opgelost dankzij je Belgische ziekenverzekering, maar om ergens in Thailand met een ziek kind te zitten is geen pretje. Dan is het toch heel fijn dat na een telefoontje met je verzekeraar alle kopzorgen overgenomen geworden en waarom je reisverzekering uitkomst biedt. En het moet heus niet veel kosten. Met wat zoekwerk ga je zien hoeveel verschillen er tussen de aanbieders zijn, dus profiteer ervan.

Heel veel mensen gaan op vakantie en daarom worden ook heel veel reisverzekeringen afgesloten. Omdat de economie de laatste jaren weer goed is aangetrokken, reizen we weer graag wat verder weg. Verzekeraars hebben daarop ingesprongen door reisverzekeringen samen te stellen die perfect aansluiten bij jouw type vakantie. Iemand die de Everest wil beklimmen zal toch een wat completere verzekering nodig hebben dan iemand die twee weken op het strand ligt. En daartussen zitten tal van gradaties. Als je bijvoorbeeld veel technische apparatuur (camera, laptop, video, tablet, enz.) meeneemt, is het slim dit onderdeel mee te verzekeren. Ga je duiken in Bali, dan kan je het onderdeel ‘onderwatersporten’ meenemen in je dekking. Hetzelfde met skiën, gevaarlijke sporten, vervoer, bagage en ga zo maar door.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

De vraag is niet waarom je een reisverzekering nodig hebt, maar welk type reisverzekering relevant is. En dat kan je zelf beslissen. Het allerbelangrijkste is dat je diverse aanbieders vergelijkt en de voorwaarden goed doorleest. Let op de premie, het eigen risico, de dekking en dekkingsgraad. Om de zaken wat eenvoudiger te maken hebben we de meest afgesloten reisverzekeringen voor jou getabelleerd. Op de websites van de aanbieders kan je heel eenvoudig je premie berekenen en zelf beslissen welke onderdelen je wil verzekeren. Je kan een reisverzekering nog tot 5 minuten voordat je vertrekt afsluiten. Ga je morgen zelf op reis, check hier dan of je wellicht toch een reisverzekering wil overwegen. Want zonder zorgen op vakantie is the best!

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.