De goedkoopste annuleringsverzekering bemachtingen doe je zo!

admin      0

De goedkoopste annuleringsverzekering bemachtingen doe je zo!

Annuleren…het woord alleen al. Niemand wil een vakantie annuleren! Maar soms is het niet anders. Het afzeggen van vakantieplannen brengt een dof gevoel van teleurstelling met zich mee. Na maandenlang het internet afstruinen, wikken en wegen, overleggen met je partner en je drie slagen in de rondte te praten om je verlof geregeld te krijgen, is afzeggen het laatste waar je zin in hebt. Maar er zijn situaties van overmacht waardoor je geen keus hebt. Een annuleringsverzekering kan die bittere pil financieel verzachten, want hoe krijg je anders je gemaakte kosten terug?

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Voorbeelden van voorwaarden die gelden om je reis te annuleren met teruggave van kosten zijn complicaties bij zwangerschap, een ziekte, ongeval, herexamen, je baan verliezen, een nieuwe baan krijgen en geen verlof kunnen opnemen, verlies van een huisdier, overlijden van een naaste, zware schade aan je woning of bedrijf, adoptie van een kind, transplantatie van een orgaan, je geboekte accommodatie gaat in rook op, enz. Ook is het mogelijk dat je je reis moet onderbreken om bovenstaande redenen als je al op je bestemming bent aangekomen. In beide gevallen, afzegging en onderbreking van je reis, krijg je de gemaakte kosten vergoed. Als je al vertrokken was, dan ontvang je ook nog eens een dagelijkse vergoeding voor de gemiste dagen. Maar wie biedt de goedkoopste annuleringsverzekering aan?

De truuk is om de verzekeraars te vergelijken. De voorwaarden gelden weliswaar voor de meeste verzekeraars, maar niet allemaal. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen specialisme, type reiziger of leeftijdsgroep, en de voorwaarden zijn daarvoor aangepast. De vraag is dus eigenlijk: welke verzekeraar past mij het best? Naast de verschillen in voorwaarden kunnen ook de premies ver uit elkaar liggen – die kan variëren van 3% tot 7% van de waarde van je reis. Wij hebben wat onderzoek verricht en een aantal verzekeraars op een rij gezet voor jou. Om de goedkoopste annuleringsverzekering te vinden klik je een naam. Op de website van de aanbieder moet je alleen de reisdata ingeven, en binnen zeer korte tijd weet je wat de prijs van de polis is. Als je dit met diverse aanbieders doet, krijg je een overzicht van de tarieven die worden gehanteerd.

Als je sowieso ook een reisverzekering gaat afsluiten (en in 9 van de 10 gevallen is dit noodzakelijk), kan je je annulering toevoegen in je reisverzekering; daarmee worden extra poliskosten uitgespaard. Bedenk wel dat een annuleringsverzekering binnen 7 tot 14 dagen (afhankelijk van de verzekeraar) moet worden afgesloten om geldig te zijn. Dus als je je nog niet voldoende ingelezen hebt over reisverzekeringen maar toch je ticket al wilt boeken, sluit dan binnen afzienbare tijd ook je annulatieverzekering af.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Je ziet, om de goedkoopste annuleringsverzekering op de kop te tikken moet je wat tijd nemen en op onderzoek uitgaan. Uiteindelijk is het een kwestie van aanbieders vergelijken, voorwaarden doorlezen en een keuze maken. In 1-2-3 weet jij waar je staat en kan je zonder zorgen je reis boeken. Waar wacht je nog op? Bekijk de voordeligste annuleringsverzekeringen!

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.