Hoe reisverzekeringen je gezin beschermen wanneer Murphy toeslaat!

admin      0

Hoe reisverzekeringen je gezin beschermen wanneer Murphy toeslaat!

Meneer Murphy was niet echt een positief ingesteld persoon. Zijn uitspraak ‘als iets fout kan gaan, dan gaat het ook een keer fout’ is wel heel pessimistisch, maar het neemt niet weg dat het kán gebeuren. Zo werd ook de reisverzekering geboren; om op te vangen wat er mis kan gaan. Wellicht ga je al 20 jaar zonder problemen op vakantie, zonder ooit ziek te worden, bagage kwijt te raken of je vakantie te moeten onderbreken vanwege een serieuze familiekwestie. Maar je mag het eigenlijk nooit uitsluiten, want statistisch gezien neemt de kans toe, iedere keer als je weggaat. Het is niet onze bedoeling om je bang te maken, meer om je je bewust te laten zijn dat reisverzekeringen niet voor niets bestaan.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Niets is vervelender dan serieus ziek worden of een ongeval krijgen in een vreemd land. Je bent dan eigenlijk ook niet in staat om van alles te moeten regelen, en dan is het fijn als een verzekeraar het kan overnemen. Een dergelijke verzekering moet helemaal niet duur zijn, maar het is wel zaak om er even voor te gaan zitten en uit te zoeken welke aanbieder de beste deal heeft voor jou. Bij een reisverzekering gaat het meestal om de medische kosten; vooral in landen als de Verenigde Staten of Canada kunnen die enorm oplopen. Het is zelfs zo dat deze landen kunnen weigeren jou of je familie te helpen als jullie ziek worden, tenzij je direct kan betalen. Hebben we het over een ziekenhuisopname van enkele dagen, dan kijk je naar een rekening van duizenden euro’s die je krijgt voorgeschoteld.

Beter is het om dan goed gedekt te zijn en je daar geen zorgen over moeten maken. Je verzekering neemt de kosten voor zijn rekening en jij kan je zonder zorgen concentreren op het beter worden. Met een reisverzekering komt ook meestal een bagage- en annuleringsverzekering. Al voordat je weggaat kan het gebeuren dat zich iets voordoet waardoor je niet weg kan. Denk bijvoorbeeld aan een herexamen, een ziekte of één van je naaste familieleden die plotseling overlijdt. Heel erg naar, maar extra vervelend as je daardoor ook nog eens een pak geld kwijt bent. Of je staat te wachten op je bagage maar die is met het verkeerde vliegtuig meegegaan. Met een reisverzekering die ook bagage dekt, kan je in elk geval weer van alles aanschaffen en je vakantie goedgekleed vervolgen.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Reisverzekeringen vinden doe je door de aanbieders vergelijken. Let op de premie die je moet betalen, het eigen risico en wat gedekt is. Een verzekering zal je wat kosten (meestal ongeveer 5% van je kosten), maar zorg dat je gezin beschermd is. Vooral met kinderen kan een ongeluk in een klein hoekje zitten en wil je niet gestrestst raken over de kosten. Alles wat op dat moment nodig is om ze weer gezond mee te krijgen moeten ze kunnen ontvangen. Kijk alvast eens naar de verzekeraars die we gevonden hebben en maak je berekenen op hun websites. Je kan dan zelf beslissen met wie je in zee gaat en de verzekering direct online afsluiten. Makkelijk zat.

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.