Moeiteloos een reisverzekering wintersport aanvragen? Geen probleem!

admin      0

Moeiteloos een reisverzekering wintersport aanvragen? Geen probleem!

Je jaarlijkse skivakantie staat weer voor de deur. Heerlijk een week actief bezig zijn, op je ski’s of je snowboard. Vanaf begin december houd je de sneeuwval in de gaten, want daar staat of valt de vakantie mee voor een echte wintersporter. Een zonnetje aan de hemel als je op de sloop staat, is fijn, maar zeker niet het belangrijkste. In de krokusvakantie van 2015 waren de gipsvluchten volgeboekt, het jaar erna daalde het percentage met meer dan 50%, omdat de het weer en de sneeuw optimaal waren. Hoewel je meestal in een EU-land gaat skiën, zijn zeker niet alle kosten gedekt met je zorgverzekering. Je hebt een reisverzekering wintersport nodig.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Met een wintersportdekking ben je (onder andere) meestal gedekt voor de kosten van een reddingsactie met de banaan of helikopter, je transport op de gipsvlucht naar België, alle noodzakelijke en onvoorziene medische kosten die tijdens je skivakantie kunnen voorkomen, je verplichte en vrijwillige eigen risico van je zorgverzekering, diefstal van je ski’s of board en eventuele uitstaande kosten voor je skilessen, skiverhuur en skipas. De ongevallen kunnen van vakantie tot vakantie enorm verschillen. Heel veel sneeuwval twee weken voordat je vertrekt is uitstekend. De pistes zijn dan voldoende geprepareerd om jou een perfecte skivakantie te bezorgen. Ten minste, als het niet te warm wordt.

Niets is gevaarlijker dan door zogenaamde ‘soep’ te skiën als het plots te warm is (boarden is dan weer wat minder riskant). De kans dat je letsel aan je knieën oploopt, is namelijk veel groter. Heel veel sneeuwval tijdens je skivakantie zorgt juist weer voor een white-out, een soort mist waar je geen hand voor ogen kan zien en je zo ongeveer op de tast naar beneden moet skiën. Ook leeftijd speelt een rol in blessures: bijna de helft van de gekwetsten is jonger de 20 jaar; dit betreft vooral snowboarders (de wat oudere leeftijdsgroep heeft juist meer letsel tijdens het skiën). Hoe dan ook, een reisverzekering wintersport is een must voor je financiële en persoonlijke gezondheid.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Maar let op: tussen de aanbieders kunnen veel verschillen zijn; daarom is het belangrijk om de verzekeraars te vergelijken. Hoewel de standaard voorwaarden min of meer hetzelfde dekken, zijn er toch vaak verschillen, en ook de premie (prijs) kan sterk uiteenlopen. We hebben een aantal verzekeraars onderzocht en de goedkoopste (en beste) getabelleerd. Aan jou om te beslissen welke aanbieder het beste bij jou past. Let op de premie, de dekking, het eigen risico en de dekkingsgraad. Kijk ook of de ene betere voorwaarden biedt dan de andere als het om gezinssamenstellingen gaat. Op de website van de aanbieders kan je heel snel en eenvoudig uitvinden wat je premie gaat worden. Door ze naast elkaar te leggen zie je wie voor jou de beste voorwaarden biedt. Neem geen risico’s door een paar tientallen euro’s uit te sparen; dat sop is de kool niet waard. Klik op de link om gratis een offerte aan te vragen en ga met een gerust hart de sloop op (en heelhuids weer naar beneden).

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.