Touring reisbijstand aanvragen, of vergelijken met de markt? Dat kan!

admin      0

Touring reisbijstand aanvragen, of vergelijken met de markt? Dat kan!

Verzekeraar Touring is begonnen met het bieden van hulp aan automobilisten met pech op de weg. Dit werd vervolgens uitgebreid naar Europa, waar het bedrijf nu in 40 Europese landen automobilisten helpt die op een of andere manier autopech hebben. Maar het bedrijf is meer dan dat; Touring reisbijstand wordt eveneens aangeboden, zowel in Europa als wereldwijd. De premies van de verschillende polissen zijn scherp geprijsd: de Traveller Full (voor een individuele reiziger) staat momenteel voor 79 euro per jaar in de etage, met een onbeperkte, wereldwijde medische dekking, terugbetaling van medische kosten in België, skibijstand, repatriëring, pechverhelping en/of sleepkosten en een vervangwagen tot 15 dagen. Voor families zijn er gelijksoortige polissen aan evenzeer goedgeprijsde premies.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Maar ons moet je niet geloven. Neem zelf de proef op de som en vergelijk de Touring reisbijstand met andere aanbieders. Wellicht zijn er een aantal elementen die je graag verzekerd wil zien, dus lees de voorwaarden van de diverse aanbieders goed door. Wat ons reisverzekeringsteam enorm aanspreekt bij Touring is de mogelijkheid om het vergeten knuffeltje van een kind te laten nabrengen. Iedereen met jonge kinderen weet wat voor drama’s dit kan opleveren. Het feit dat je kosteloos een koffer of knuffel kan laten nasturen vonden we een geweldige toevoeging aan een toch al interessante polis. Touring is uiteraard maar één van de vele verzekeringsbedrijven.

Er wordt de laatste jaren weer fiks gereisd, omdat de economie zoveel beter draait. In tijden van nijpende financiën is ‘vakantie’ de eerste luxe die er aan moet geloven. Maar omgekeerd is dit ook het eerste wat mensen weer oppakken als het iets beter gaat. Omdat veel mensen reizen, zijn er ook veel verzekeraars op de markt. Ieder heeft zo zijn eigen pakket, met mogelijke toevoegingen als wintersport, autopech, annulering, gevaarlijke sporten, onderwatersporten, skicover, technische apparatuur en ga zo maar door. Ook de uitbetaalplafonds kunnen behoorlijk verschillen. Je kan dan wel een aanbieder met een zeer lage premie gevonden hebben, maar als het dekkingsplafond laag is en je ook nog 100 euro per claim aan eigen risico moet betalen, dan ben je uiteindelijk helemaal niet zo goedkoop uit als er wat gebeurt.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Touring reisbijstand hoort bij de betere en scherpgeprijsde verzekeraars, maar we hebben ook anderen gevonden en die op rij gezet voor jou. Als je op de link klikt, kom je op onze pagina met aanbieders terecht. Hier kan je gratis berekenen wat je premie zou zijn als je met een bepaalde aanbieder in zee gaat. Door diverse vergelijkingen te doen en de voorwaarden goed door te lezen, kan je zelf beslissen welke verzekeraar het beste past bij jouw type vakantie. Zoek dus een balans tussen wat gedekt is, wat betaald wordt, hoe hoog het eigen risico is en wat je voor je polis moet betalen. Zonder zorgen op vakantie is eindeloos veel waard, dus zorg dat je gedekt bent voor de belangrijkste voorvallen. Eens je reisverzekering is afgesloten, kan je zonder kopzorgen aan de voorbereidingen beginnen. Een heerlijk gevoel, toch?

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.