Vraag hier je reis en annuleringsverzekering aan, snel en goedkoop!

admin      0

Vraag hier je reis en annuleringsverzekering aan, snel en goedkoop!

Een onverwacht herexamen, je huis brandt af, een plotseling ontslag of overlijden van een naaste… onvoorziene gebeurtenissen die serieus roet in het eten kunnen gooien. En nog pijnlijker als je net een reis hebt geboekt waar je jarenlang voor hebt gespaard. Het leven kan grillig verlopen en niemand ontkomt aan onverwachte tegenvallers. Je reis krijg je er natuurlijk niet mee terug, maar de bittere pil wordt wel verzacht als je een reis en annuleringsverzekering hebt afgesloten; je kosten worden dan (geheel of gedeeltelijk) vergoed.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Het is een kleine pleister op de wond, maar je komt in elk geval niet volledig met lege handen te staat. Het is belangrijk om je annuleringsverzekering maximaal 14 dagen na het boeken van je reis in te laten gaan. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je reis te annuleren bij terrorisme, natuurrampen (aardbeving, (bos)brand, storm, tsunami), ontradend reisadvies voor bepaalde bestemmingen, besmettelijke ziektes (denk aan het Zikavirus) en soms zelfs stakingen, afhankelijk van de voorwaarden. Je annuleringsverzekering maakt deel uit van de reisverzekering. Bij de meeste verzekeraars kan je zelf opteren voor onderdelen die je wil meeverzekeren, zoals annulering.

De meeste mensen weten wel dat de plaatselijke basisverzekering niet voldoende is voor medische problemen, zelfs niet in andere EU-landen. Voor medische noodgevallen mag je altijd in een EU-land aankloppen (zorg dat je je zorgkaart EHIC bij je hebt; je kan het gratis aanvragen bij je gemeente), maar uitgebreide interventie mag je niet verwachten. Een reis en annuleringsverzekering is dan ook een klein offer (enige tientallen euro’s, afhankelijk waar je naar toe gaat en voor hoe lang) voor heel veel rust in je hoofd.

Medische kosten, wettelijke bijstand, repatriëring, onderbreking van je vakantie door voorvallen die thuis plaatsvinden, vergoeding voordat je vakantie start…te veel om op te noemen. Soms is het ons een raadsel dat iemand een prachtige vakantie boekt die duizenden euro kost, maar dan geen extra zorgverzekering van een aantal tientallen euro’s wil betalen om zich zeker te stellen. Wellicht heb je tot nu toe altijd geluk gehad en is je nooit wat overkomen. Maar vooral als je de plas oversteekt naar de VS of naar Azië, dan moet je je echt beschermen. De goedkoopste reis en annuleringsverzekering vind je door naar onze pagina met verzekeraars te surfen en een gratis offerte aan te vragen.

Goedkoop verzekeren doe je hier!

Op de diverse websites kan je de premie bereken door in te geven waar je naar toe gaat, voor hoelang en welke onderdelen je wil verzekeren. Daarna is het een kwestie van goed de voorwaarden doorlezen. Let daarbij op wat gedekt is, het maximale vergoedingsplafond, je eigen risico (het bedrag dat je wellicht zelf moet betalen voor een claim) en uiteraard de premie. Je kan je verzekering helemaal op maat maken, dus aanpassen aan wat voor jouw vakantie relevant is. Je kan je aanvraag online afhandelen en betalen, en voordat je het weet ben je prima gedekt voor een prachtige vakantie. Wat er ook gebeurt, jij, je partner, je gezin zijn beschermd en dat is het zeker en vast waard, toch?

Laat je reis niet in het water vallen!

    Welkom bij Goedkopereisverzekering.be! Op reis gaan doe je graag op je dooie gemak: het zou dus zonde zijn om met kopzorgen te vertrekken, nietwaar? Neem de risico's van het reizen weg door je aan te sluiten bij een reisverzekeraar - zij dekken allerhande problemen die je vakantie zouden kunnen vergallen. En bovendien: je verzekeren hoeft niet duur te zijn!

    Goedkoop verzekeren doe je hier!

Let op: geld lenen kost ook geld.